0723598256

Politica de confidentialitate 🔐

Data ultimei actualizari: Decembrie 2019

Introducere

SC Aurelian Consulting SRL, o societate care functioneaza in conformitate cu legile din Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J35/2330/07.10.2003, cod de inregistrare fiscala RO15796601, cu sediul social in str. Aeroport, bl. 9, sc. A, ap. 10, Timisoara, jud. Timis ("Compania", "Noi" sau "Noua") va respecta confidentialitatea si se angajeaza sa o protejeze prin respectarea prezentei Politici de confidentialitate.

Compania este operatorul de date in ceea ce priveste prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in sensul Regulamentului General privind Protectia Datelor nr. 679/2016 pentru protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prezenta Politica de confidentialitate descrie informatiile cu caracter personal pe care le colectam de la dumneavoastra sau pe care le furnizati pe www.iprotectiamuncii.ro ("Site-ul" nostru) si modul in care aceste informatii pot fi utilizate sau divulgate de noi.

Politica noastra de confidentialitate nu se aplica informatiilor colectate de pe orice site tert care poate avea un link catre sau este accesibil de pe Site-ul nostru.

Va rugam sa cititi cu atentie cele ce urmeaza pentru a intelege politicile si practicile nostru cu privire la informatiile dumneavoastra cu caracter personal si modul in care le vom trata.

Informatiile pe care le colectam despre dumneavoastra

Colectam mai multe tipuri de informatii furnizate de utilizatorii Site-ului nostru, inclusiv, de exemplu nume si prenume, detalii de contact, numele societatii comerciale si numarul de angajati, inregistrari si copii ale corespondentei (inclusiv adrese de e-mail), in cazul in care ne contactati sau accesati online formularul de contact a Site-ului nostru.

Utilizarea informatiilor

Utilizam informatiile pe care ni le furnizati dumneavoastra, inclusiv informatii cu caracter personal, in urmatoarele scopuri:

Divulgarea informatiilor dumneavoastra

Putem divulga informatiile cu caracter personal pe care le obtinem prin intermediul acestui Site catre terti pentru:

Cu toate ca facem tot posibilul pentru a va proteja informatiile cu caracter personal, nu putem garanta securitatea informatiilor dumneavoastra cu caracter personal transmise catre Site-ul nostru. Transmiterea de informatii prin intermediul internetului nu este niciodata 100% sigura. Orice transmitere de informatii cu caracter personal implica asumarea din partea dumneavoastra.

Drepturile de care beneficiati in legatura cu procesarea datelor dumneavoastra cu caracter personal sunt urmatoarele:

Pentru a va exercita aceste drepturi, puteti depune o cerere, semnata si datata la urmatoarea adresa de email: aureliancons@gmail.com.

Durata stocarii

Vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal pentru o perioada de timp necesara pentru scopurile indicate in sectiunea "Utilizarea informatiilor", dar nu mai mult de 3 ani. Dupa ce datele nu vor mai fi necesare pentru aceste scopuri, urmeaza a fi (i) distruse sau (ii) transformate in date anonime si pastrate exclusiv pentru scopuri statistice, de cercetare istorica sau stiintifica.

Modificari aduse Politicii noastre de confidentialitate

Politica noastra este sa postam orice modificari pe care le aducem Politicii noastre de confidentialitate pe aceasta pagina. Data ultimei revizuiri a Politicii noastre de confidentialitate este mentionata in partea de sus a paginii. In masura in care vom aduce modificari semnificative acestei Politici de confidentialitate, in special cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, va vom solicita sa reinnoiti acordul cu privire la prezentele Conditii de utilizare inainte ca aceste modificari sa se aplice efectiv.

Sesizari cu privire la Confidentialitate

In masura in care aveti orice ingrijorare cu privire la confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal pe care le procesam, sau doriti sa efectuati o reclamatie legata de confidentialitate, va rugam sa ne transmiteti un e-mail la adresa Responsabilului cu Protectia Datelor (DPO): aureliancons@gmail.com.

Va vom contacta pentru a confirma primirea emailului dumneavoastra. Dupa primirea emailului dumneavoastra, vom investiga ingrijorarea sau reclamatia transmisa si vom depune toate eforturile sa va furnizam raspunsul nostru intr-o durata de timp rezonabila.

Date de contact

Pentru a transmite intrebari sau comentarii legate de Politica noastra de confidentialitate si practicile noastre de confidentialitate, va rugam sa ne contactati folosind datele de contact de pe site sau la adresa de e-mail a Responsabilului cu Protectia Datelor (DPO): aureliancons@gmail.com.